NKL introduceert online kennisbank publieke laadinfrastructuur gemeenten

Nieuws|Laatste update:

Het Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur (NKL) heeft een online kennisbank publieke laadinfrastructuur voor gemeenten gelanceerd. De kennisbank biedt gemeenten online artikelen met praktische informatie over elektrisch vervoer en publieke laadinfrastructuur. De artikelen zijn geordend op volgorde van het beleidsproces van gemeenten: van aanleiding, naar onderbouwing, aanpak en uitvoering. Via de zoekbalk is het mogelijk om snel op een specifiek onderwerp naar een artikel te zoeken.

NKL Expertteam
Het NKL Expertteam houdt de kennisbank actueel en vult deze continu aan met nieuwe kennis, voorbeelden en actuele ontwikkelen. De kennisbank is onderdeel van het NKL Kennisloket. Het NKL Kennisloket ondersteunt gemeenten en regio’s op het gebied van elektrisch vervoer en publieke laadinfrastructuur. Het loket geeft antwoord op veel voorkomende vragen van gemeenten.

NKL Kennistour
In het najaar van 2015 organiseert het NKL samen met MRA, VNG en Provincies een kennistour door Nederland. Het NKL helpt gemeenten keuzes maken en daarmee tegemoet te komen aan afspraken uit het Energieakkoord.

‹ Naar overzicht