English

Spijkstaal International B.V.

Spijkstaal = elektrisch rijden!
Spijkstaal is een Nederlands bedrijf met vertegenwoordigingen in binnen- en buitenland. Het levert een breed assortiment elektrische transportoplossingen op vele markten. We hebben een antwoord op de voortdurende wens van organisaties naar effectievere en meer duurzame logistieke processen.

Productie en service
Vanuit een moderne en flexibele productiefaciliteit in Hoogvliet (Rotterdam), produceren we zelfstandig en werken we met korte lijnen binnen onze organisatie. Daardoor levert Spijkstaal een efficiënte bouwwijze en hoogwaardige kwaliteit. Onze productie kent veel disciplines: machinaal bewerken, lassen, lakken, assembleren en elektromontage.

Onze serviceafdeling staat voor u klaar om uw voertuig (op locatie) vakkundig en snel te onderhouden en eventuele problemen op te lossen; periodiek of bij eventuele storingen. U heeft hierdoor te allen tijde en tegen lage kosten, een veilig en optimaal werkend voertuig tot uw beschikking.

Heden
De kracht van het portfolio van Spijkstaal zit in eigen ontwikkeling, productie en assemblage van voertuigen in combinatie met exclusieve distributie van door strategische partners ontwikkelde producten. Hiermee hebben wij altijd een passende oplossing voor uw vervoersbehoeften.

Elektrische Spijkstaal-voertuigen zijn geschikt voor een diversiteit aan toepassingen in een groot aantal markten. Onze klanten bevinden zich onder andere in de sectoren sierteelt, defensie, bedrijfsleven, zorg, luchtvaartindustrie, bezorg- en pakketdiensten, transporteurs, recreatie, horeca , binnen gemeentes en automobielindustrie. 

Spijkstaal International B.V.​
Vincent Nicolaas

  

Mandenmakerstraat 150-152
3194 DH Hoogvliet
T. + 31 (0)181 457 030
T. + 31 (0)181 457 034
E. v.nicolaas@spijkstaal.nl
I. www.spijkstaal.nl