English

E-Flux

E-Flux: het meest flexibele beheersysteem voor laadpunten
E-Flux biedt de meest onafhankelijke en flexibele laadoplossing aan. Want met ons beheersysteem voor laadpunten en laadpassen kan een laadvoorziening geheel naar eigen wensen worden ingericht. Elke situatie vraagt namelijk om een andere oplossing, maar hoe zorg je ervoor dat alles binnen één systeem beheerd kan worden? Dat kan met ons online beheersysteem.

Samen met resellers en installatiepartners realiseren wij een totale laadoplossing, waarbij wij de backoffice oplossing bieden. Laadpalen zoals ABB, Alfen, Delta, Circontrol, Ecotap, Keba en Zaptec kunnen gekoppeld worden met E-Flux.  In het online platform kan de eigenaar van de laadpaal eigen tarieven instellen en alle laadgegevens in zien.

Voor installatiebedrijven is er een technisch portal waar zij in één overzicht alle geplaatste laadpalen terug kunnen vinden, inclusief technische gegevens. Zo kan service en onderhoud gericht worden gepland, zonder dat er onnodige kosten worden gemaakt.

Iedereen moet vrij zijn om te kiezen voor een laadoplossing die het beste past, en deze naar eigen wensen in te richten. Daarom willen we onze laadoplossingen zo onafhankelijk en flexibel mogelijk aanbieden. Feel Free met E-Flux.

 

E-Flux
Gina ter Heide

Pedro de Medinalaan 15
1086XP Amsterdam
T. +31 (0)251 763 800
E. sales@e-flux.nl
I. www.e-flux.nl/ev-driver