English

E-Flux

E-Flux: het meest flexibele beheersysteem voor laadpunten
E-Flux biedt de meest onafhankelijke en flexibele laadoplossing aan. Want met ons beheersysteem voor laadpunten en laadpassen kan een laadvoorziening geheel naar eigen wensen worden ingericht. Elke situatie vraagt namelijk om een andere oplossing, maar hoe zorg je ervoor dat alles binnen één systeem beheerd kan worden? Dat kan met ons online beheersysteem.

E-Flux kan gekoppeld worden met meer dan 14 merken laadpalen. De koppeling vindt plaats via een dataverbinding (sim of ethernet). In het online platform kan de eigenaar van de laadpaal eigen tarieven instellen, whitelist instellen en alle laadgegevens in zien. Voor installatiebedrijven is er een technisch portal waar zij in één overzicht alle geplaatste laadpalen terug kunnen vinden, inclusief technische gegevens. Zo kan service en onderhoud gericht worden gepland, zonder dat er onnodige kosten worden gemaakt. Voor EV-drivers heeft E-Flux een app ontwikkeld waarbij het mogelijk is om een laadpaal te reserveren en een laadsessie direct te betalen met iDeal of creditcard.

Iedereen moet vrij zijn om te kiezen voor een laadoplossing die het beste past, en ook de ruimte krijgen om deze naar eigen wensen in te richten. Daarom willen we onze laadoplossingen zo onafhankelijk en flexibel mogelijk aanbieden. Feel Free met E-Flux.

E-Flux
Gina ter Heide

Lijndenweg 25
1948ND Beverwijk
T. +31 (0)251 763 800
E. sales@e-flux.nl
I. www.e-flux.nl