English

Vandebron

Elektrisch rijden met goeie energie Vandebron!
De missie van Vandebron is 100% duurzame energie, 100% van de tijd. Zo kun je vanaf nu ook elektrisch rijden met Vandebron. Door slim gebruik te maken van de batterijcapaciteit van je elektrische auto draag je bij aan de balans op het energienet. Zo versnellen we de transitie naar het overbodig worden van gas- en kolencentrales.

Vandebron biedt een totaalpakket voor elektrisch rijden, welke bestaat uit een laadpas, app, laadpaal en Slim laden. De app en je persoonlijke online dashboard geven inzicht in je laadsessies en facturen. Alle diensten kunnen ook afzonderlijk afgenomen worden.

Slim laden
Vandebron is gestart met een innovatief project, samen met netbeheerder TenneT en technologiebedrijf IBM. Door gebruik te maken van Blockchain technologie kan jij bijdragen aan het balanceren van het elektriciteitsnet waardoor gas- en kolencentrales op termijn niet meer nodig zijn. Met jouw hulp kunnen we dit daadwerkelijk mogelijk maken.

Door slim te laden kun je zelfs geld verdienen: zo’n € 250,- per jaar voor de gemiddelde leaserijder. En dat zonder in te leveren op gebruiksgemak, want je geeft zelf je laadvoorkeuren aan, zodat je nooit met een lege batterij komt te staan. Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar dus meld je direct aan en start met Slim laden!

Vandebron
Tom Hees

  

Herengracht 545-4
1017BW, Amsterdam
T. +31 (0)88 0 444 525
E. vragen@vandebron.nl (o.v.v. elektrisch rijden)
I. www.vandebron.nl