©Tango

Foto van de week | Tango bouwt in Nederland eigen netwerk van laadpalen

Foto's|Laatste update:

Tango gaat onder de vlag van Tango electric de komende jaren vol inzetten op uitbreiding van een laadnetwerk voor elektrisch rijden. Op eigen tankstations, maar ook op parkeerplaatsen van onder andere winkelcentra, retail en bedrijven zal het aantal laadpalen van Tango electric toenemen.

Tango’s moederbedrijf Q8 zette eind 2017 al de eerste stappen in de elektrische mobiliteit met snelladers op diverse stations in België. Begin vorig jaar kwamen hier de allereerste ultrasnelladers bij langs de Belgische snelweg, in samenwerking met Ionity. Het bedrijf zet hierin nu de volgende stap, met de uitbouw van een eigen laadnetwerk in Nederland onder de naam Tango electric.

Omdat Tango wil bijdragen aan een landelijke dekking van snellaadpunten en de elektrische infrastructuur verder wil uitbouwen, zijn er standalone-laders ontwikkeld die op diverse locaties geplaatst kunnen worden, van bijvoorbeeld retailpartners en bedrijven. Bedrijven kunnen ook Tango-laders bij medewerkers thuis laten plaatsen.

‹ Naar overzicht