©Frisian Motors

Foto van de week | Boels start in 18 landen met verhuur van elektrische transportvoertuigen uit Friesland

Foto's|Laatste update:

Boels is gestart met de verhuur van elektrische Leffert-transportvoertuigen van Frisian Motors. De voertuigen van Friese makelij worden per direct in 750 filialen in 18 Europese landen verhuurd. 

Mensen en goederen
Vorig jaar zijn er als een eerste pilot enkele voertuigen geleverd aan Boels. In 1 jaar tijd is een tweede pilot elektrische transporters uitgeleverd aan de verhuurketen. De elektrische transporters worden in meerdere sectoren ingezet, zoals de wegen en waterbouw, evenemententerreinen en voor intern transport.

De elektrische site carrier is een handig transportvoertuig om mensen en goederen op korte afstand te vervoeren. De Leffert is namelijk geschikt voor het trekken van aanhangers, terreinvaardig en wordt standaard geleverd met wegtoelating.

Leffert FM-100 4x4
Een van de voertuigen die Boels Rental heeft besteld is de elektrische Leffert FM-100 4x4. Dat is de eerste vierwielaangedreven 4-zitter in Europa. Het voertuig is uitgerust met een 2-motorensysteem en kent daardoor een groot vermogen.

Door de toevoeging van de Leffert FM-100 4x4 in haar leveringspakket biedt Frisian Motors inmiddels 5 verschillende elektrische voertuigen typen aan; allen geschikt voor ruw terrein.

Verhuurvloot
Boels Rental is in de afgelopen jaren druk bezig met het verduurzamen van haar verhuurvloot. Aangezien elektrische machines in de bouw, infra en evenementenbranche een hot item is, investeert Boels momenteel veel in elektrische machines. Zo hebben ze de afgelopen jaren geïnvesteerd in elektrische shovels, verreikers, hoogwerkers, et cetera.

Vanaf nu staan de elektrische Lefferts van Frisian Motors uit het Friese Bakkeveen dus ook tussen het rijtje.

‹ Naar overzicht