©Fastned

Foto van de week | Fastned opent eerste winkel en restaurant bij snellaadstation

Foto's|Laatste update:

Fastned heeft vandaag zijn eerste winkel en restaurant bij een snellaadstation geopend. De opening van de eerste shop is een volgende stap in de ontwikkeling van het bedrijf. 

E19
De winkel is gelegen bij het snellaadstation van Fastned aan de E19 tussen Antwerpen en Breda ter hoogte van Brecht. Het bedrijf wil meer shops bouwen in de toekomst om zijn klanten een betere laadervaring bieden. Daarbij gaat het niet alleen om het zo prettig en snel mogelijk kunnen opladen van de auto, maar ook om de mogelijkheid om te ontspannen, naar het toilet te kunnen en het verkrijgen van gezondere producten langs de snelweg.

De duurzaamheidsvisie is ook terug te vinden in het ontwerp van de shop door bijvoorbeeld het gebruik van duurzame bouwmaterialen zoals hout. Ook is het gebouw zeer energiezuinig en wekt het gedeeltelijk haar eigen energie op met een warmtepomp en zonnepanelen op het groene dak.

Luuk Valk, Retail Development Manager bij Fastned, legt uit dat het assortiment van de shop bestaat uit producten die aansluiten bij de behoefte van de huidige en toekomstige reiziger. Valk: ''Enerzijds heb je de vertrouwde favorieten die mensen gewend zijn te vinden in een shop. We hebben daarnaast ook nieuwe, duurzame en gezondere opties toegevoegd die goed aansluiten bij de waarden van Fastned. De lessen die we hier leren gaan ons helpen bij de ontwikkeling van toekomstige verzorgingsplaatsen, waaronder die in Gentbrugge waar we volgend jaar laadstations met shops gaan bouwen, langs beide kanten van de E17.'

‹ Naar overzicht