Het EV Jaarboek 2021: álles over elektrisch rijden

Nieuws|Laatste update:

Nederland kent een lange traditie van jaarboeken en heeft nu ook een jaarboek over uitsluitend elektrische auto’s en elektrisch rijden: het EV Jaarboek 2021. Het 180 pagina’s tellende boek praat berijders én geïnteresseerden volledig bij. De uitgave bespreekt en toont alle bestaande en nieuwe modellen op de markt en geeft uitvoerige informatie over kosten, het opladen en het rijden.  

De schrijvers belichten alle elektrische auto’s die nu en vanaf 2021 op de Nederlandse markt komen; compleet met foto’s, specificaties en rijtesten. Zo kunnen potentiële elektrische rijders aan de hand van het EV Jaarboek 2021 je ideale elektrische auto vinden. 

Eerste exemplaren uitgereikt
De eerste exemplaren van het EV Jaarboek 2021 zijn inmiddels uitgereikt. Het EV Jaarboek is te bestellen op www.evjaarboek.nl.

De samenstellers Jasper Engel en Joeri van Dam hebben hun strepen verdiend op het vlak van elektrisch rijden. Jasper Engel traint aankomend EV Adviseurs. Joeri van Dam helpt berijders en bedrijven bij hun zakelijke/elektrische mobiliteit.

‹ Naar overzicht