English

Het EV Jaarboek 2021: álles over elektrisch rijden

Nieuws|Laatste update:

Nederland kent een lange traditie van jaarboeken en heeft nu ook een jaarboek over uitsluitend elektrische auto’s en elektrisch rijden: het EV Jaarboek 2021. Het 180 pagina’s tellende boek praat berijders én geïnteresseerden volledig bij. De uitgave bespreekt en toont alle bestaande en nieuwe modellen op de markt en geeft uitvoerige informatie over kosten, het opladen en het rijden.  

De schrijvers belichten alle elektrische auto’s die nu en vanaf 2021 op de Nederlandse markt komen; compleet met foto’s, specificaties en rijtesten. Zo kunnen potentiële elektrische rijders aan de hand van het EV Jaarboek 2021 je ideale elektrische auto vinden. 

Eerste exemplaren uitgereikt
De eerste exemplaren van het EV Jaarboek 2021 zijn inmiddels uitgereikt. Het EV Jaarboek is te bestellen op www.evjaarboek.nl.

De samenstellers Jasper Engel en Joeri van Dam hebben hun strepen verdiend op het vlak van elektrisch rijden. Jasper Engel traint aankomend EV Adviseurs. Joeri van Dam helpt berijders en bedrijven bij hun zakelijke/elektrische mobiliteit.

‹ Naar overzicht

Test & Reviews | Citroën ë-C4

Citroën introduceert Citroën ë-C4; een nieuwe variant van de bekende C4. De ANWB heeft de elektrische auto uitgebreid getest. Bekijk het resultaat in onderstaande video.
Test & reviews|Laatste update:

Video van de week | Is een elektrische auto wel écht groener?

In de serie  #ikhebnogeenvraag  legt Nederland Elektrisch de meest voorkomende vragen over elektrisch rijden voor aan experts en ervaringsdeskundigen. Deze aflevering gaat over het MILIEU. Is een elektrische auto nu wel écht...
Video's|Laatste update:

IFV presenteert aandachtskaart voor veilig optreden brandweer bij laadpalen

Het Instituut voor Fysieke Veiligheid heeft samen met ElaadNL en de ANWB een aandachtskaart ontwikkeld voor het veilig optreden van de brandweer bij calamiteiten met laadpalen en pantografen. De aandachtskaart is een hulpmiddel voor bevelvoerders...
Nieuws|Laatste update:

Test & Reviews | Hyundai Kona versus Volkswagen ID.3 en Peugeot e-2008

In de nieuwste test van de ANWB mag de volledig elektrische Volkswagen ID.3 zich bewijzen tegenover de eveneens nieuwe elektrische Peugeot e-2008. De Hyundai Kona electric doet ook mee aan de test en vertegenwoordigt ‘de gevestigde orde’.
Test & reviews|Laatste update:

Athlon: Tesla Model 3 meest populaire elektrische auto onder zakelijke leaserijders

Na jaren schommelen tussen plek 2 en 3, is Volkswagen in 2020 het meest gereden automerk onder zakelijke leaserijders. Peugeot en Renault maken de top 3 compleet. Het populairste model van dit jaar is de elektrische Tesla Model 3. Volledig in lijn der...
Nieuws|Laatste update: