©De Stille Boot

Elektrische botenbouwer De Stille Boot pakt door na brand

Nieuws|Laatste update:

Op woensdag 16 december brandde het pand van De Stille Boot in Heeg in zijn geheel af.  Inmiddels gaat de fabrikant van elektrische boten weer door met haar missie: elektrisch varen groot maken op de Nederlandse wateren.

Naar de oorzaak van de brand wordt door experts nog onderzoek gedaan. Na de aanvankelijke schok heeft het team van De Stille Boot zich snel herpakt en is aan de slag gegaan. Een van de prioriteiten was het vinden van een nieuwe bedrijfsruimte, en dat is gelukt. Binnen een week na de ramp werd in Sneek een pand betrokken met de gewenste kantoren, werkplaats en magazijnen. Vandaaruit wordt de dienstverlening nu hervat.

De Stille Boot levert producten en diensten op het gebied van elektrisch varen en duurzame energiesystemen. Men adviseert, levert en verzorgt service en reparaties. De klantenkring bestaat uit jachtwerven, importeurs, jachtservicebedrijven, installateurs en winkelbedrijven, zowel in de watersport als in professionele sfeer.

De Stille Boot distribueert merken zoals Torqeedo- en WaterWorld-motoren, LCE- en Torqeedo-accu’s, Solbian flexibele zonnepanelen, Genasun solar laders, en Sentinel- en Simarine-monitoringsystemen.

‹ Naar overzicht