English
©De Stille Boot

Elektrische botenbouwer De Stille Boot pakt door na brand

Nieuws|Laatste update:

Op woensdag 16 december brandde het pand van De Stille Boot in Heeg in zijn geheel af.  Inmiddels gaat de fabrikant van elektrische boten weer door met haar missie: elektrisch varen groot maken op de Nederlandse wateren.

Naar de oorzaak van de brand wordt door experts nog onderzoek gedaan. Na de aanvankelijke schok heeft het team van De Stille Boot zich snel herpakt en is aan de slag gegaan. Een van de prioriteiten was het vinden van een nieuwe bedrijfsruimte, en dat is gelukt. Binnen een week na de ramp werd in Sneek een pand betrokken met de gewenste kantoren, werkplaats en magazijnen. Vandaaruit wordt de dienstverlening nu hervat.

De Stille Boot levert producten en diensten op het gebied van elektrisch varen en duurzame energiesystemen. Men adviseert, levert en verzorgt service en reparaties. De klantenkring bestaat uit jachtwerven, importeurs, jachtservicebedrijven, installateurs en winkelbedrijven, zowel in de watersport als in professionele sfeer.

De Stille Boot distribueert merken zoals Torqeedo- en WaterWorld-motoren, LCE- en Torqeedo-accu’s, Solbian flexibele zonnepanelen, Genasun solar laders, en Sentinel- en Simarine-monitoringsystemen.

‹ Naar overzicht

Tesla Model S populairste tweedehandse elektrische auto in Europa

De Volkswagen Golf bleef in 2020 de meest gezochte occasion in Europa, de Tesla Model S is de meest populaire elektrische auto. AutoScout24 Dat de Volkswagen Golf in 2020 de meest gezochte occasion in Europa bleef, blijkt uit het jaarlijkse...
Nieuws|Laatste update:

Test & Reviews | Citroën ë-C4

Citroën introduceert Citroën ë-C4; een nieuwe variant van de bekende C4. De ANWB heeft de elektrische auto uitgebreid getest. Bekijk het resultaat in onderstaande video.
Test & reviews|Laatste update:

Video van de week | Is een elektrische auto wel écht groener?

In de serie  #ikhebnogeenvraag  legt Nederland Elektrisch de meest voorkomende vragen over elektrisch rijden voor aan experts en ervaringsdeskundigen. Deze aflevering gaat over het MILIEU. Is een elektrische auto nu wel écht...
Video's|Laatste update:

IFV presenteert aandachtskaart voor veilig optreden brandweer bij laadpalen

Het Instituut voor Fysieke Veiligheid heeft samen met ElaadNL en de ANWB een aandachtskaart ontwikkeld voor het veilig optreden van de brandweer bij calamiteiten met laadpalen en pantografen. De aandachtskaart is een hulpmiddel voor bevelvoerders...
Nieuws|Laatste update:

Test & Reviews | Hyundai Kona versus Volkswagen ID.3 en Peugeot e-2008

In de nieuwste test van de ANWB mag de volledig elektrische Volkswagen ID.3 zich bewijzen tegenover de eveneens nieuwe elektrische Peugeot e-2008. De Hyundai Kona electric doet ook mee aan de test en vertegenwoordigt ‘de gevestigde orde’.
Test & reviews|Laatste update: