©EV Jaarboek

2022-editie van EV Jaarboek nu te koop: overzicht van 73 elektrische auto’s

Nieuws|Laatste update:

De 2022-editie van het EV Jaarboek is nu te koop. De nieuwe versie van het boekwerk is 40 pagina's dikker dan de 2021-versie. Dat is het gevolg van de toename van elektrische auto’s. Er staan nu 73 elektrische auto’s in boek.

Getest en beschreven
Naast dat de redactie van het Jaarboek alle elektrische auto’s van 2021 en 2022 getest en beschreven heeft zijn ook, waar mogelijk, de elektrische auto's voorzien van eigen fotografie. Elke auto is objectief kritisch beschreven en voorzien van de belangrijkste gegevens van de fabrikant.

Deze gegevens zijn verder aangevuld met de praktijkgegevens van Fastned (DC-laadcurves), de real range waardes van EV Database en de bijtellingswaardes voor 2022.

Formule E-Team
Naast de autotests en beschrijvingen vind de lezers ook veel informatie over het kiezen, rijden en besparen van elektrische auto’s. Vooral de randzaken van elektrisch rijden zoals onder andere 1, 2 of 3-fasen, zonnepanelen en total cost of ownership krijgen de nodige aandacht. Deze worden aangevuld met interviews met Heleen Elbert (fiscalist autobelastingen) Maarten van Biezen (VER) en Eric Vousten (marktanalist). Het voorwoord is van Nancy Kabalt, voorzitter van het Formule E-Team.

Wel en wee
Het boek is bedoeld om potentiële en huidige elektrische rijders objectief te informeren over het wel en wee van elektrisch rijden en elektrische auto's, ongeacht of deze berijder nu een zakelijke of een particuliere rijder betreft.

Bestellen kan via www.evjaarboek.nl en de kosten zijn 22,50 euro inclusief verzendkosten.

‹ Naar overzicht