Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit zoekt praktijkvoorbeelden

Nieuws|Laatste update:

UPDATE: de mogelijkheid om ideeën in te dienen is gesloten. Indieners ontvangen een terugkoppeling van de organisatie van de Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit over hun voorstel.

Wat wil jij kwijt op de Nationale Conferentie Duurzame mobiliteit 2022? Doe mee! Want de Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit is van jou. Wil jij je kennis delen, onderwerpen op de agenda zetten of interessante praktijkvoorbeelden bespreken tijdens deze dag? Aarzel niet en pak het podium. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat organiseert deze conferentie waarbij je niet alleen deelnemer bent, maar ook medeprogrammamaker. Want het ministerie staat samen met jou voor de uitdagende opgave om de mobiliteit te verduurzamen.

Maandag 26 september vindt in De Rijtuigenloods Amersfoort van 11.00 tot 18.00 uur de conferentie plaats. Heb jij een fantastisch idee, een onderwerp waar we de diepte voor in moeten of een concrete innovatie die besproken moet worden op dit congres tijdens een van de deelsessies? Laat het het ministerie weten. Een congresraad beoordeelt alle voorstellen en de meest vernieuwende, relevante en inspirerende inzendingen worden opgenomen in het conferentieprogramma. Welke vorm? Dat is helemaal aan jou: een presentatie, een interactieve sessie, een debat, een spel of nog heel wat anders.

Het is glashelder: dit doen we samen en het wordt steeds concreter. Ondernemers en werkgevers, de overheid van lokaal tot Europees, kennisinstellingen en het onderwijs. Nu is het een mooi moment om met elkaar te delen waar we staan en wat we nog meer willen. Het deelsessieprogramma kent 5 pijlers. Plaats jouw voorstel onder een van deze pijlers of laat je hierdoor inspireren.

Dien je een programmavoorstel in? Dat kan tot en met donderdag 16 juni. Vanaf 20 juni informeert het ministerie alle indieners over de uitkomst. Is jouw voorstel goedgekeurd, dan krijg je nog de tijd om je voorstel definitief te maken. Hiervoor neemt het ministerie contact met je op. Voor het begin van de zomervakantie publiceren het ministerie het finale programma.

Meld je idee hier!

‹ Naar overzicht