Jaarboek ‘Alle Elektrische Bestelauto’s’ nu te koop

Nieuws|Laatste update:

De plussen en minnen van alle 29 leverbare modellen van bestelauto’s zijn voor het eerst verzameld in een EV Jaarboek: Alle Elektrische Bestelauto’s. Het boek is gemaakt door de auteurs de EV Jaarboeken Alle Elektrische Auto’s. In  ‘Alle Elektrische Bestelauto’s’ zijn de 29 in Nederland leverbare uitstootvrije  bestelauto’s getest. Hieronder vallen ook elektrische bestelauto’s op waterstof van enkele fabrikanten.

Alle aspecten
Behalve alle specificaties en testoordelen bespreken de samenstellers ook andere  belangrijke aspecten als: de fiscus, oplaadmogelijkheden op kantoor en onderweg, maar ook waarop men moet letten ná de aanschaf van een elektrische bestelauto. Denk aan  de  verschillen in actieradius in de zomer en de winter, en hoe men met een ev dient te rijden.

Bij alle rijtesten zijn ook de belangrijkste specificaties voor zakelijk gebruik toegevoegd zoals de binnen- en buitenafmetingen, laadvolume, laadvermogen en trekgewicht. Uiteraard ook hoe lang het opladen duurt bij de verschillende AC- en DC-laadsnelheden.

Het EV Jaarboek Bestelauto-editie is vanaf nu te bestellen via www.evjaarboek.nl, maar ook via bol.com en de lokale boekhandel.

‹ Naar overzicht