©EVS

Nederlands paviljoen op het Electric Vehicle Symposium 36

Nieuws|Laatste update:

Sacramento in de Amerikaanse staat Californië is van 11 tot en met 14 juni toneel van de 36e editie van het Electric Vehicle Symposium 36 (EVS36). Ook dit keer is er weer een Nederlands paviljoen waarvoor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) geïnteresseerde bedrijven uitnodigt. 

Thema en onderwerpen
De vakbeurs vindt plaats van 11 tot en met 14 juni 2023 in Sacramento. De daaraan gekoppelde missie is van 14 tot en met 16 juni in de San Francisco Bay Area.

EVS is het grootste congres met vakbeurs ter wereld op het gebied van elektrisch vervoer. Het thema van dit jaar is ‘driving the transition to e-mobility’. Alle onderwerpen die aan bod komen gaan over duurzaam vervoer op de weg. Zoals elektrische fietsen, e-cargobikes en e-scooters. En elektrische auto’s, bestelbusjes en vrachtwagens. Maar ook beleid, openbaar vervoer, laadinfrastructuur en de beschikbaarheid van energie zijn thema’s. In het Nederlands paviljoen zal een selectie worden gemaakt van thema’s die goed aansluiten bij de deelnemers en de onderwerpen van EVS36.

Missie San Francisco Bay Area
Bedrijven kunnen aansluitend mee op missie naar de San Francisco Bay Area. In samenwerking met het Consulaat Generaal in San Francisco organiseren RVO na afloop van EVS36 een programma met onder andere matchmaking, bedrijfsbezoeken en een netwerkreceptie. Aan het einde van deze missie is er nog gelegenheid om zelf afspraken te organiseren in San Francisco. Daar wordt tijd voor ingebouwd.

Deelname aan het Nederlands paviljoen en de missie is bedoeld voor Nederlandse bedrijven en organisaties, die actief zijn in de sector elektrisch vervoer (zowel personen- als vrachtvervoer). Dit gaat zowel om de private als de publieke sector.

Meer informatie of aanmelden? Kijk dan op de website van RVO. Meld u aan vóór 28 april.

‹ Naar overzicht