©Nordic EV Summit

Nederlands Paviljoen op de Nordic EV Summit

Nieuws|Laatste update:

Op 4 en 5 mei 2023 vindt in Lillestrøm, nabij Oslo in Noorwegen, de Nordic EV Summit plaats. Op deze tweedaagse conferentie komen internationale, nationale en lokale beleidsmakers, vertegenwoordigers van de elektrisch vervoer (ev)-industrie, wetenschappelijke instituten en ook gebruikersgroepen bijeen. Het programma biedt de aanwezigen bovendien de gelegenheid om contact te leggen met beleidsmakers en potentiële zakelijke partners.

Dit jaar wordt de conferentie georganiseerd rondom 6 centrale thema’s:

  1. Batterijproductie
  2. Automotive
  3. Laadinfrastructuur
  4. Klimaat en omgeving
  5. Gegevenstoegang en beveiliging
  6. Energiesystemen

Nederlands paviljoen
Op de aanpalende beurs wordt een Nederlands paviljoen rondom elektrisch vervoer georganiseerd, met ondersteuning van FIER Sustainable Mobility, de Nederlandse ambassade in Oslo en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Het Nederlands paviljoen is gedurende het hele evenement de ‘thuisbasis’ voor alle Nederlandse deelnemers. Hier kunnen Nederlandse bedrijven zich presenteren, met relaties afspreken of gewoon even rustig netwerken.

Wilt u deelnemen aan het Nederlands Paviljoen? Denkt u erover deze conferentie te bezoeken of heeft u vragen? Meld u aan bij Inge Weken van FIER Sustainable Mobility. Zij coördineert de gezamenlijke deelname namens de betrokken partijen.

‹ Naar overzicht