©VER

VER lanceert spreekbeurtpakket voor kinderen over elektrische auto’s

Nieuws|Laatste update:

De Vereniging Elektrische Rijders (VER) heeft een spreekbeurtpakket voor kinderen over elektrische auto’s ontwikkeld. De elektrische auto maakt een opmars met nieuwe modellen en merken. Er komen steeds meer laadpalen bij pompstations en in onze directe omgeving en de informatieverschaffing wordt steeds beter. Maar weten kinderen eigenlijk al alles over elektrisch rijden? Zeker gezien de klimaatdoelen, is de jonge generatie volgens de VER dé doelgroep. Om die reden ontwikkelde de VER het spreekbeurtpakket. 

Downloaden
De lancering wordt op woensdag 29 maart gevierd in bibliotheek Theek5 in het Brabantse Oosterhout. Tijdens een college vertelt de VER dan alles over de elektrische auto. Wanneer het eerste exemplaar is ontworpen en wat nu precies de verschillen zijn met een brandstofauto. Ook wordt er een quiz gespeeld én wordt samen een kijkje genomen in een échte elektrische auto.

Wie nu meteen al een spreekbeurt in de klas wil houden kan het pakket downloaden op de website van VER. Mét een leuke quiz en een mooie presentatietool om de eigen presentatie vorm te geven. Aanmelden voor het kindercollege? Dat kan hier.

 

‹ Naar overzicht