Oproep voor deelname aan Nederlands paviljoen op het Electric Vehicle Symposium 37

Nieuws|Laatste update:

Seoul is van 23 tot en met 26 april 2024 het toneel van het Electric Vehicle Symposium 37 (EVS37). Ook dit keer is er weer een Nederlands paviljoen waarvoor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) geïnteresseerde bedrijven uitnodigt. Het Electric Vehicle Symposium (EVS) is het grootste congres met vakbeurs ter wereld op het gebied van elektrisch vervoer.

Thema
RVO organiseert in samenwerking met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse ambassade in Seoul een Nederlands paviljoen tijdens EVS37. De directeur-generaal Mobiliteit, Kees van der Burg, van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zal tevens meereizen met de delegatie. Hij vervult de rol van missieleider.

Het thema van EVS37 is jaar ‘Electric Waves to Future Mobility’. Alle onderwerpen die aan bod komen gaan over duurzaam vervoer op de weg. Denk aan elektrische auto’s, bestelbusjes, vrachtwagens, (elektrische) fietsen en cargobikes. Daarnaast zijn ook beleid, openbaar vervoer, laadinfrastructuur en de beschikbaarheid van energie thema’s. In het Nederlands paviljoen zal een selectie worden gemaakt van thema’s die goed aansluiten bij de deelnemers en de onderwerpen van het symposium.

Side events
Rondom EVS37 worden side events georganiseerd. Dit programma wordt nog uitgewerkt.

Deelname aan het Nederlands paviljoen en de missie is bedoeld voor Nederlandse bedrijven en organisaties, die actief zijn in de sector elektrisch vervoer (zowel personen- als vrachtvervoer). Dit gaat zowel om de private als de publieke sector. Aanmelding en ontvangstbevestiging betekenen niet automatisch dat u kunt deelnemen. U ontvangt een definitieve bevestiging van deelname na sluiting van de aanmeldperiode. We moedigen in het bijzonder vrouwelijke ondernemers aan om zich aan te melden.

Voor vragen over het Nederlands paviljoen kan contact opgenomen worden met projectleider Femke Laauwen. Aanmelden voor deelname aan het Nederlandse paviljoen kan tot 15 maart 2024 via deze link.

 

‹ Naar overzicht