English

Privacy policy

Dé Duurzame Uitgeverij – de uitgever van het multimediale platform Nederland Elektrisch – hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Dé Duurzame Uitgeverij houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze privacy policy.
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens.
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is.
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Dé Duurzame Uitgeverij zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van klanten en leveranciers

Persoonsgegevens van klanten en leveranciers worden door Dé Duurzame Uitgeverij verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Administratieve doeleinden.
  • Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen.
  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De overeengekomen opdracht.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Dé Duurzame Uitgeverij de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Naam organisatie.
  • Contactpersoon (voornaam, tussenvoegsel en achternaam).
  • Adresgegevens (straatnaam en -nummer/postbus, postcode en vestigingsplaats)
  • Telefoonnummer(s).
  • E-mailadres(sen).
  • Btw-nummer.
  • Bankgegevens (bankrekeningnummer/IBAN en naam rekeninghouder)

Uw persoonsgegevens worden door Dé Duurzame Uitgeverij opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.
Verwerking van persoonsgegevens van tijdschrift- en e-mailnieuwsbriefabonnees

​​Persoonsgegevens van e-mailnieuwsbriefabonnees worden door Dé Duurzame Uitgeverij verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Het informeren van de persoon door middel van nieuwsuitingen, te weten de (wekelijkse) e-mailnieuwsbrief van Nederland Elektrisch.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Het inschrijvingsformulier voor de e-mailnieuwsbrief van Nederland Elektrisch;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Dé Duurzame Uitgeverij de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Naam organisatie.
  • Contactpersoon (voornaam, tussenvoegsel en achternaam).
  • Adresgegevens (straatnaam en -nummer/postbus, postcode en vestigingsplaats)
  • E-mailadres(sen).

Uw persoonsgegevens worden door Dé Duurzame Uitgeverij opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men abonnee is (noot: van betaalde abonnementen worden de gegevens van de betalende abonnee daarna alleen in de financiële administratie bewaard voor maximaal 7 jaar).
Verwerking van persoonsgegevens van prospect, stakeholdercontacten en/of geïnteresseerde

Persoonsgegevens van prospect, stakeholdercontacten en/of geïnteresseerde worden door Dé Duurzame Uitgeverij verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Informatieverstrekking in de vorm van nieuwsbrieven, persoonlijke e-mails en/of andere gerichte contacten.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Mondelinge toestemming, afgifte visitekaartje en/of kenbaar maken van interesse via dan wel e-mail of website.

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Dé Duurzame Uitgeverij de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Naam organisatie.
  • Contactpersoon (voornaam, tussenvoegsel en achternaam).
  • Adresgegevens (straatnaam en -nummer/postbus, postcode en vestigingsplaats)
  • Telefoonnummer(s).
  • E-mailadres(sen).

Uw persoonsgegevens worden door Dé Duurzame Uitgeverij opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men gezien wordt als een prospect, stakeholdercontact en/of geïnteresseerde.
Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het verzorgen van de internetomgeving van Nederland Elektrisch, waaronder Creative Creation, Amazon Web Services, Google, MailChimp, YouTube, Vimeo en AddThis (inclusief social media als Facebook, Twitter en LinkedIn).
  • Het verzorgen van de (financiële) administratie, waaronder Bolk & De Bekker, Twinfield en Basecone.
  • Het versturen van nieuwsbrieven, waaronder MailChimp.
  • Het drukken en distribueren van tijdschriften, waaronder Veldhuis Media, PostNL en Sandd.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Buiten de EU

Voor het functioneren van onze website en voor het versturen van onze e-mailnieuwsbrief verstrekken wij persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU. De belangrijkste van deze partijen – Google, MailChimp Analytics, Amazon Web Services, Facebook, Twitter en LinkedIn – maken deel uit van het Privacy Shield. Dit is een overeenkomst over de bescherming van persoonsgegevens van burgers van de Europese Unie die in de Verenigde Staten worden verwerkt.

Minderjarigen

Dé Duurzame Uitgeverij heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over bezoekers jonger dan 16 jaar. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker 16 jaar of ouder is. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder ouderlijke toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@deduurzameuitgeverij.nl zodat wij deze informatie kunnen verwijderen.

Bewaartermijn

Dé Duurzame Uitgeverij bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens Dé Duurzame Uitgeverij van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen.
  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is.
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten.
  • We testen en evalueren regelmatig onze veiligheidsmaatregelen.
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.
Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken. Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Update privacy policy

Het kan voorkomen dat de privacy policy van Dé Duurzame Uitgeverij wordt uigebreid of gewijzigd. Het is daarom verstandig de privacy policy en het gerelateerde cookiebeleid regelmatig te raadplegen.

Vragen

Als u naar aanleiding van onze privacy policy nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Dé Duurzame Uitgeverij Breukrand 405 5403LJ Uden KvK. 71287221 T. +31 (0)85 130 17 55 E. info@deduurzameuitgeverij.nl

Foto van de week | Bijna een kwart van verkochte Volkswagen Golfs was in 2018 elektrisch

Bijna een kwart van de in 2018 verkochte Volkswagen Golfs was elektrisch. Volkswagen verkocht in 2018 in Nederland zo’n 9.500 nieuwe Golfs. 23,5 procent van de verkopen kwam voor rekening van de volledige elektrische e-Golf. De e-Golf...
Foto's|Laatste update:

Registraties elektrische auto’s in 2018 verdrievoudigd: Tesla Model S, Jaguar i-Pace en Nissan Leaf meest verkocht

​ In 2018 is er een record aantal volledig elektrische auto’s verkocht. De RAI Vereniging, BOVAG en RDC melden dat er in totaal 24.024 nieuwe elektrische personenauto’s (red. waterstof-elektrisch en batterij-elektrisch) geregistreerd...
Nieuws|Laatste update:

Foto van de week | Start grootste Europese innovatieprogramma met zware elektrische trucks

Het INTERREG-project ‘electric Green Last Mile’ (eGLM) rolt de eerste 7 volledig elektrische nul emissie 44-tons-trucks van Europa uit, inclusief de nieuwe standaard voor ultrasnel laden bij zwaar transport. Het INTERREG-project...
Foto's|Laatste update:

Publicatie van de maand | Slim laden kan overbelasting elektriciteitsnetwerk voorkomen

Slim laden van elektrische auto’s met een dynamisch prijsmechanisme kan een belangrijke rol spelen om overbelasting van het elektriciteitsnet te voorkomen. Marieke van Amstel maakte een systeemontwerp voor flexibiliteit in het...
Publicatie van de maand|Laatste update:

Het nieuws in 1 minuut | maandag 31 december 2018 – zondag 13 januari 2019

Tesla opent nieuwe vestiging in Eindhoven Tesla heeft een nieuwe vestiging geopend in Eindhoven. De nieuwe locatie, gelegen aan de Boschdijk 1111 in Eindhoven, is geopend. Deze bestaat uit een Store en een Servicecenter. De nieuwe, grotere...
Nieuws in 1 minuut|Laatste update: