©Tupungato | Dreamstime.com

Kijk hier het webinar van Nederland Elektrisch terug: elektrische mobiliteit, wat komt er op ondernemers en op gemeenten af?

Nieuws|Laatste update:

Nederland Elektrisch organiseerde op 25 maart het webinar 'elektrische mobiliteit, wat komt er op ondernemers en op gemeenten af?' In dit webinar behandelden experts wat er allemaal verandert. Wat zijn plannen, dilemma’s en oplossingen?

De Nederlandse binnensteden moeten gezonder, groener en klimaatneutraal worden. Overheden lanceren daarvoor vele acties, zoals Zero-Emissie Stadslogistiek (zie Op weg naar ZES) met convenanten met Transport & Logistiek Nederland, met Vexpan over parkeergarages, met de financiële ondersteuning van het elektrificeren van bedrijfswagens en met meer ruimte voor fietsen, lopen en groen in steden. Binnen enkele jaren kunnen fossiele auto’s en busjes diverse binnensteden niet meer in. Klanten, bezorgers en medewerkers moeten dan wel kunnen opladen. Vanaf 15 maart is er subsidie op elektrische vrachtwagens en vanaf 23 maart nieuw budget voor innovatieve transportplannen. Zijn ondernemers en gemeenten zich voldoende bewust van wat er allemaal op ze afkomt? Weten ze hoe ze zich kunnen voorbereiden?

Het webinar is via onderstaande video integraal terug te kijken.

‹ Naar overzicht