English
©Renault

Foto van de week | 200.000ste Renault ZOE geproduceerd

Foto's|Laatste update:

Renault heeft de 200.000ste Renault ZOE geproduceerd. Het jubileumexemplaar is bestemd voor een Nederlandse koper, die speciaal naar de fabriek in Flins nabij Parijs reisde om de auto van de band te zien rollen.

Robin Scholten van Lelieveld Makelaardij uit Oisterwijk, de trotse eigenaar van de 200.000ste Renault ZOE, reisde met Frans-Jozef Swinkels van Renault-dealer Arend Auto Eindhoven naar de Renault-fabriek in Flins. Tijdens een speciale ceremonie, in het bijzijn van personeel en directie van de fabriek en de directie van het ev-programma, ontving Robin Scholten op symbolische wijze de sleutel van zijn nieuwe Renault ZOE.

De nieuwe Renault ZOE is uitgerust met een 136 pk (100 kilowatt) sterke elektromotor en een 52-kilowattuurbatterijpakket. De ZOE biedt de mogelijkheid om met een snelheid tot 22 kilowatt AC (wisselstroom) te laden bij een regulier laadpunt en tot 50 kilowatt DC (gelijkstroom) bij een snellaadstation, waarmee in 30 minuten voldoende stroom voor een actieradius van 150 kilometer kan worden bijgeladen. Met een volgeladen batterij biedt de Renault ZOE een actieradius van 395 kilometer.

‹ Naar overzicht

Test & Reviews | Citroën ë-C4

Citroën introduceert Citroën ë-C4; een nieuwe variant van de bekende C4. De ANWB heeft de elektrische auto uitgebreid getest. Bekijk het resultaat in onderstaande video.
Test & reviews|Laatste update:

Video van de week | Is een elektrische auto wel écht groener?

In de serie  #ikhebnogeenvraag  legt Nederland Elektrisch de meest voorkomende vragen over elektrisch rijden voor aan experts en ervaringsdeskundigen. Deze aflevering gaat over het MILIEU. Is een elektrische auto nu wel écht...
Video's|Laatste update:

IFV presenteert aandachtskaart voor veilig optreden brandweer bij laadpalen

Het Instituut voor Fysieke Veiligheid heeft samen met ElaadNL en de ANWB een aandachtskaart ontwikkeld voor het veilig optreden van de brandweer bij calamiteiten met laadpalen en pantografen. De aandachtskaart is een hulpmiddel voor bevelvoerders...
Nieuws|Laatste update:

Test & Reviews | Hyundai Kona versus Volkswagen ID.3 en Peugeot e-2008

In de nieuwste test van de ANWB mag de volledig elektrische Volkswagen ID.3 zich bewijzen tegenover de eveneens nieuwe elektrische Peugeot e-2008. De Hyundai Kona electric doet ook mee aan de test en vertegenwoordigt ‘de gevestigde orde’.
Test & reviews|Laatste update:

Athlon: Tesla Model 3 meest populaire elektrische auto onder zakelijke leaserijders

Na jaren schommelen tussen plek 2 en 3, is Volkswagen in 2020 het meest gereden automerk onder zakelijke leaserijders. Peugeot en Renault maken de top 3 compleet. Het populairste model van dit jaar is de elektrische Tesla Model 3. Volledig in lijn der...
Nieuws|Laatste update: